Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> архитектура >> Content

Против изграждането на Container House

A товарен контейнер , наричан също контейнер за превоз, е голям стоманен сандък , използван за съхранение на стоки , които се транспортират . Обикновено , тези контейнери се преместват чрез железопътен, камион или кораб. Стандартни контейнери са или 20 или 40 фута дължина и са силни. Резиденции , създадени с помощта на рециклирани контейнери, се наричат ​​"контейнер къщи. " Изолационни

контейнери за доставка са изработени от стомана, който е добър проводник на топлина. Това означава, че в контейнер дома , топлината се губи бързо . За да се компенсира тази загуба на топлина , е необходимо голямо количество изолация.

Добавяне на изолация до контейнер къща може да бъде проблем . В традиционен дом, съществува пространство между вътрешните и външните стени . Това пространство обикновено съдържа изолационен материал. Контейнер за доставка , обаче, има само една метална стена , по която няма място за изолация. За да се реши този проблем , трябва да се добавят допълнителни вътрешни стени или изолация трябва да се закачи директно върху металните стени на структурата .


Зониране

В много жилищни площи , зониране правила ограничават видове жилища, които могат да бъдат конструирани . Стоманени жилища, особено тези, създадени от корабни контейнери , не са често построени в тези квартали . Това може да предизвика проблеми, когато се кандидатства за разрешение за строеж в рамките на жилищна зониране .

Защото използвайки контейнери за жилища е сравнително нова концепция , много хора не са запознати с техните дизайни. В резултат на това жителите на квартал и дъски за одобрение могат да се противопоставят на изграждането на дизайн контейнер. Продажба и Наем на замърсителите

Една от целите на използването контейнери за транспортиране като строителен материал е да повторна употреба и рециклиране на скрап единици. Въпреки това, тъй като тези единици са заемали много различни видове съдържание в миналото , че замърсителите могат да бъдат оставени свърши. Тези замърсители могат да включват химикали , дим и токсични бои. Е.

Поради тази причина , контейнери, трябва да бъдат щателно съблечени и почистени преди да бъдат използвани за жилищно строителство. Докато тази процедура обикновено не е трудно, отнема много време . Това допълнително стъпки повишава общата период от време , както и разходите , за изграждане на контейнерен дома .


Rust

стомана материал , използван за изграждане на контейнери за транспортиране е проектиран да бъде атмосферно влияние . Въпреки това, всеки метал , съдържащ количества от желязо ще започне да ръждясва при определени условия , и стомана не е изключение.

Защото контейнерни къщи често се възползват от по-стари рециклирани контейнерни единици , ръжда може да бъде повод за сериозна загриженост . Влага , дъжд и сняг могат да се комбинират , за да се ускори процеса на ръжда , което води до дупки в стените и пода . По-важно е , ръжда може да предизвика в структурата на контейнер къща да се провали, го кара да стане опасен .


Space

Веднъж завършени , а контейнер за доставка вкъщи не взема много място . По време на строителството , обаче , е необходимо значително количество от свободното пространство . На първо място, с достатъчно пространство, трябва да бъде на разположение на обекта за контейнерите , за да бъдат доставени и пуснати . Контейнерите трябва да бъдат преместени с помощта на кранове и друга тежка техника , която трябва да има място за маневриране и да се премести .

Второ, промяна на контейнери за транспортиране изисква свободно пространство около зоната на строителството. Като стомана се изрязва и контейнерите са свързани , работниците трябва да имат достатъчно пространство, за да работят заварчици, факли и други инструменти.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/architecture/1019032601.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.