Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> архитектура >> Content

Как да спечелим Цимент Forms От шперплат

избират да завършат проста сграда или ремоделиране задачи себе си е чудесен начин да се спестят пари и да се гарантира , че работата се извършва на вашите точни спецификации. Изливането на цимент е един от онези работни места, които могат лесно да бъдат извършени от собствениците, но които изпълнител или друг специалист може да изисква прилагането на високи цени за . Първата стъпка , и може би най- трудната част от целия процес (макар че наистина не е трудно на всички) , е изграждането на формите шперплат . Нещата ще трябва
2 , 2 х 4 покрити шперплатови плоскости , толкова дълго, колкото ви се изсипва площ
2 , 2 х 4 покрити шперплатови плоскости , всеки два фута дълго, отколкото си излея площ
Ролетка <Бразилски > Pencil
Дърводелски ноктите
Hammer
2 х 2 - инчови дървени игли, 2,5 пъти по-дълго от дебелината на вашия излее площ
Hacksaw

Покажи повече инструкции
<Бразилски > 1

Използването измерване на лента , измерване на дължината и ширината на областта, където искате да ви излея цимент. Решете колко гъста искате да се излива цимент . Това е колко широка вашите парчета шперплат трябва да бъде. Покупка покритие шперплат от дървен материал или магазин подобрения в дома си , който е на правилните дължини за вашия проект.

2

Clear областта, в която се планира да се излива си цимент и да премахне всяко трева и други растения в близост . Вие ще изгради своя форма тук , тъй като тя ще бъде твърде нестабилна да се движи , след като свърши .


3

с молив , марка един крак от двата края на всяка дълго борда . Завъртете един от тези дълги дъски за контрол по страничния ръб . Butt късия ръб на един от по-късите дъски срещу дългосрочен борда на един от марки на молив . Късата страна трябва да следва марка на молив вертикално. Стегнете дъските заедно и след това чука 3 до 4 ноктите през задната част на дълго борда в края на кратко борда, за да ги осигури . Закрепете втори по-кратък съвет към първия дълго борда по същия начин . Line втората дълго борда , така че си молив марки са против свободния край ръбовете на кратки съвети и пирон в място .

4

да задържите вашата форма на място, докато вие си излее цимент, чук шперплат ограничителен щифт наполовина в земята около всеки 2 крака, плътно срещу външните страни на вашия формуляр. Използвайте ножовка за рязане далеч от върха на всеки болт , така че тя е дори с вашия кадър. Не просто да ги забие в земята , докато те са на едно ниво , тъй като ще бъде твърде трудно да се отстрани по-късно . Вече сте готови да се излее си цимент.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/architecture/1019032588.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.