Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> архитектура >> Content

Как да спечелим Old Мръсна Wood Trim Виж New

Много домове са оцветени дървени апликации , които могат да са видели по-добри дни . Докато един слой боя веднага ще освежи оцветени дървени апликации , напълно restaining тапицерия ще запази красотата на дървото и да поддържа исторически усещане в дома си. Собствениците на жилища могат лесно restain стария си дърво отрежете с малко работа и правилните tools.Things ви е нужно
Парцали
Bucket
Dish препарат
Water
Шкурка в различни зърно <Бразилски > Dust маска
Paintbrush
байц
полиуретан MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Извадете дървени апликации от вратата , ако е възможно . Това ще направи по -лесно да се пясък и петна .

2

Използвайте влажна кърпа , за да почистите мръсотията и отломки от тапицерия дърво. Използвайте мек сапун като ястие препарат и вода за почистване на стари , оцветени дървени апликации . Подсушете дървени апликации със суха кърпа.


3

Sand тапицерия дърво. Започнете от опесъчаване на стария , оцветени дървени апликации с ниско - шкурка . Шкурката трябва да се премахне лак и дърво петна от тапицерията . Използвайте по-фина шкурка , за да се изгладят тапицерия дърво.

4

Нанесете байц за дърво отрежете с четка за рисуване . След като четка върху използвайте чиста кърпа , за да премахнете петна и изглаждане на цвят. Оставете петното да изсъхне като производителят препоръчва .

5

Нанесете един слой от полиуретан с четка . Позволете на полиуретана да изсъхне и след това леко пясък с фина шкурка . Почиствайте тапицерията с влажна кърпа и нанесете още два слоя полиуретан , шлифоване между слоевете . Не пясък след последния слой от полиуретан е изсъхнал.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/architecture/1019032583.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.