Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> архитектура >> Content

Loft реализациите Съвети

Много собственици искат да увеличат площта на дома им. Можете да си купите нова къща или изграждане на скъпи допълнение , разбира се. Но може да сте в състояние да се създаде допълнително пространство в дома си с помощта на една често пренебрегвана стая: таванско помещение . Чрез превръщането на региона в годен за живеене място , можете да увеличите размера на къщата си в малка част от разходите за добавяне на . Изисквания

Преди да започнете проектирането на вашия Loft преобразуване , или дори да говори с изпълнители , които трябва да се определи , ако вашата структура отговаря на необходимите изисквания . Започнете с местните строителни норми , за да се уверете, че таванско помещение пространство отговаря на минималните изисквания по отношение на височина , широчина и конструктивната цялост . След това разгледа вашите собствени изисквания и дали таванско пространство е достатъчно голям, за да постигне това, което искате . Така например , се уверете, че таванско помещение е достатъчно висок , за да се изправи в голямата част от него .


Бюджет

Честно казано се определи колко пари трябва да се харчат . Начало ремоделиране проекти са известни с течаща над бюджета и като много по-дълго от очакваното. Има почти винаги изненадва при обновяването , а вие трябва да планира разходите си , за да бъде най-малко 20 на сто повече от първоначалната оценка .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/architecture/1019032575.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.