Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> архитектура >> Content

Зелена архитектура Идеи

Green архитектура , наричани също устойчиво строителство , не е сложна и не изисква скъпи или необичайни материали. Къщи, офиси и училища могат да бъдат изградени с помощта на местно произведени материали по начин, който не е хай-тек . Сградите консумират 30 процента от нашата прясна вода и 25 процента от всички наши продукти от дървесина , така че има смисъл да се практикува зелена архитектура и спаси нашите ресурси. Хелиостати

хелиостати са споразумение с огледала , които използват препрограмиран секвениране софтуер за проследяване на слънцето. Огледалата отразяват слънчевата светлина от голям покрив монтирани кръгло огледало за проследяване на вторична огледало или огледала , а след това се насочва във вътрешността на сграда . Слънчевата светлина изглежда така, сякаш тя е предоставена от електрически средства . Architects са само напоследък започнаха да използват огледалата като леки и енергийни източници, тъй като разходите за обработващи специалност оптика е слязъл в цената.


Green Покривни

A покрив може и трябва да направи повече от това просто да те запази от дъжд навън. Architects днес може да проектира покриви да събира вода за градини, енергийните доставки на електроенергия и да бъдат дори местообитание на растения и животни. Solar покриви, също наречена фотоволтаична система , може да предостави една безкрайно възобновяем източник на енергия. A слънчева покрив може да се използва за зареждане на батерии за използване в облачни дни или като източник на електрическа енергия на резервни копия .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/architecture/1019032052.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.